viernes, 1 de febrero de 2013

XV EDICIÓ RÀDIO-ACTIVITAT

El proper 8 i 10 de març de 2013 les ones de la ràdio seran nostres. El nostre programa "Fem festa i més..." serà el protagonista a Ràdio Vila-real. No us podeu perdre els treballs fets pels nostres alumnes de tercer cicle. Us esperem!

10 comentarios:

  1. sera impressionant!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. no us ho pergueu serà impresionant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. els alumnes de sisé ho valem mol jajajajajaja ;) att. eva aguilella.

    ResponderEliminar
  4. Falta molt poc de temps per a enregistrar el programa. Els treballs estan fets i tot va perfecte i al temps previst.

    ResponderEliminar
  5. sera imprecionanat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un grup de 6A em inventat un conte, i es mol divertit

    ResponderEliminar
  6. els de 6é som els millors.....
    no us pergueu el top sis!

    ResponderEliminar
  7. 6e mola molt tenim calitat som els millors no us ho pergueu q sera impresionant...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    ResponderEliminar
  8. El proper dimecres tenim l'enregistrament del programa. No us poseu nerviosos, serà molt senzill i tot sortirà perfecte!

    ResponderEliminar
  9. Avui dimecres 27 de febrer ens han visitat des de Ràdio Vila-real i hem enregistrat el nostre programa. Ha estat molt divertit i els nervis han estat presents, però tot ha sortit perfecte. Hi ha gran expectació per veure el resultat el dia 8 de març a les 15:30.

    ResponderEliminar