martes, 22 de enero de 2013

ESPORT ESCOLAR

Informació d'interés: Els alumnes que ja són de l’esport escolar poden anar amb la samarreta groga amb la que juguen habitualment i els alumnes nous cal que vagen amb una samarreta groga si la tenen o bé amb la roba de l’escola. Els monitors de futbol-sala de la nostra escola, David i Cristian, seran els dos representants del centre a nivell organitzatiu, un estarà amb els xiquets a la zona de control i l’altre fent d’àrbitre a la zona de velocitat, caldrà estar atent a les seus indicacions en tot moment. Recordem que les proves per a Alevins comencen a les 9:30h i per a Benjamins a les 11:00h. Serà convenient estar presents 15 minuts abans. Tots els alumnes han de fer dues proves com a mínim, la velocitat i el llançament. Sols els alumnes seleccionats faran els relleus. Al finalitzar les proves cal que torneu a la zona de control amb el vostre monitor i seguiu les indicacions pertinents amb l'ajuda dels panells informatius i escolatant l'speaker. Serà convenient que els guanyadors de les proves se queden per recollir els trofeus al final del matí. Les medalles participatives seran entregades als monitors de l’escola i repartides al col•legi el proper dilluns a l’acte que se farà a l’hora del pati en el gimnàs del centre. Posteriorment tota la informació i fotos la podran seguir aquí mateix al blog de la nostra revista escolar LLIG-ME.

7 comentarios:

  1. hola m'agrada molt esta revista

    ResponderEliminar
  2. l'any pasat en berjamí van quedar els tres primers de cervantes de la classe de 5é A.

    ResponderEliminar
  3. hola yo vaig ser el segon aixi que tots els que se han apuntat que se esforçen i o podran fer va benjamin i els alevins LUcaS

    ResponderEliminar
  4. Nuria Gari i Laura Serrano heu van fer molt be

    ResponderEliminar
  5. hola,

    cvuando colgaréis las fotos de los niños?? gracias

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A l'enllaç que posem hi han algunes fotos, encara que com diem ens agradaria molt que si teniu vosaltres ens les envieu per correu electrònic. També tinc entés que l'SME prompte publicarà les classificacions i més fotos. Gràcies.

      Eliminar
  6. Jo vaig ser una de les guañadores de Relleus el meu grup bejami va guanyar!!!!!!!

    ResponderEliminar