miércoles, 28 de mayo de 2014

VIATGE FI D'ETAPA

Els dies 28, 29 i 30 els alumnes de 6é estaran de viatge per les Terres de l'Ebre a l'Amposta Parc. Activitats esportives (piragüisme, passeig en bici i multiaventura) i Port Aventura serà el que els nostres alumnes gaudiran durant aquestos 3 dies. Al nostre àlbum de fotos (part superior dreta del blog) teniu totes les imatges.



miércoles, 7 de mayo de 2014

EL RIU MILLARS

                Els alumnes de 3r han realitzat un projecte del riu Millars relacionat amb l’àrea de Coneixement del Medi i el tema de l’aigua i els paisatges.
                Han investigat el recorregut del Millars des del  seu naixement, travessant pobles, embassaments i paisatges, fins a la seua desembocadura.

                Al mateix temps, s’aprofita aquest treball per preparar una eixida al riu i vivenciar el que s’ha estudiat.




viernes, 2 de mayo de 2014

EIXIDA AL TERMET

     El 27 de Març, els alumnes de 4t van fer una eixida al termet de Vila-real per a celebrar el dia mundial de l'aigua. L'activitat ambiental, dirigida per monitors de l'Ajuntament, consistia en la realització d'activitats educatives sobre l'aigua.





     
                 

CROSS ESCOLAR A L'ERMITA

     El passat dissabte es va celebrar el Cross escolar a l'Ermita. L'alta participació dels nostres alumnes va ser el més important de la jornada, acompanyada dels grans resultats individuals. Així Dídac Marzá va ser el campió de la categoria prebenjamí masculí i Bianca Mirica tercera de la categoria prebenjamí femení. Lucas Simó i Vicent Saura van ser primer i segon classificats en una trepidant final de la categoria aleví masculí; i finalment Jihan Arib va quedar tercera de la categoria aleví femení. En aquest enllaç trobaràs totes les fotos de la jornada: 

https://www.flickr.com/photos/ajuntamentvila-real/sets/72157643850094315/


     Enhorabona a tots els participants!