miércoles, 23 de febrero de 2011

COLISEO TOUR

Ahir dimarts, els alumnes de 5é ho van passar d'allò més bé amb el Coliseo Tour dintre de les activitats que organitza el Club Groguet. En primer lloc vam veure tot el que no està a l'abast de la gent dintre del Madrigal (palco groguet, zona de premsa, vestidors, zona presidencial, grada visitant, etc.) i més tard vam anar a la ciutat esportiva per veure els jugadors del primer i segon equip, realitzar un partidet i fer una Gimkana molt divertida.

jueves, 17 de febrero de 2011

DIA DE LA PAU


Recentment hem celebrat el Dia de la Pau. L'acte va ser al pati de Primària i en ell es van llegir diferents manifests al voltant de la Pau. També es va fer un mural per part de tots els alumnes. Al final es va procedir a la solta de coloms i globus en símbol de pau.
Aquestes són algunes de les impresions dels nostres alumnes sobre el Dia de la Pau:
EL DIA DE LA PAU NO VAIG COLABORAR PERÒ M'HO VAIG PASSAR SUPER BÉ PER QUE EN CLASSE VAM PINTAR UNS CARTELLS I DERSPRÉS EL VAM PENJAR AL PATI I ELS XIQUETS DE L'ALTRE COL·LEGI TAMBÈ VAN FER CARTELLS, CADA CARTELL TENIA UNA PARAULA COM :AMÒR, PAU, IGUALTAT I MOLTS NOMS MÈS.
ENS VAM PINTAR TOTA LA ESCOLA LA CARA DE BLAU, TAMBE VAN CONTAR UN CONTE. VAM LLEGIR UN MANIFEST I VAM CANTAR MOLT I TAMBÈ VAM BALLAR, TOT AÇÒ ES VA CELEBRAR AL PATI. LES CANÇONS ENS LES VA ENSENYAR TELMO EL MESTRE DE MÚSICA I ENS VAM PINTAR LA CARA PERQUE EL CONTE DEIA QUE UNA XIQUETA VA SOMNIAR EN UN MÒN BLAU PLE DE PAU. PER FINALITZAR VAN SOLTAR COLOMS (ALBA CLARAMONTE)
El dia de la pau vam fer una gran festa. Quan vam vindre a les 15:00h ens vam pintar la cara de color blau: unes ratlles, un símbol i um escrit sobre la pau. Jo vaig tindre que llegir. Desprès vam cantar algunes cançons que són: L' Himne de la pau, la canço de la alegria, i que canten los niños de Perales. Per finalitzar van soltar els coloms i vam penjar en un mural les paraules que van treballar cada classe. A LA FI, VA SER MOLT DIVERTIT !!!!!!!!!!! (Paula Carda)