martes, 25 de mayo de 2010

ENCETEM NOU ESPAI!!!!!!!!!!!!!!!



WELL, WELL, WELL !!!!!! This post starts a new section of our wonderful magazine LLIG-ME, which could be called, for example, ENGLISH CORNER. THANK YOU FOR THESE WORKS SO COOL.



miércoles, 12 de mayo de 2010

SANT PASQUAL JA ESTÀ ACÍ

Hola amics i amigues, ja estan ací les festes de Sant Pasqual que ens permetran disposar d'una setmaneta de vacances i desconnexió del ritme escolar malgrat no de descans perquè ja sabem tots i totes ben bé que en la setmana de festes poc es descansa.

Bé, per anar fent boca ací tenim el PREGÓ DE SANT PASQUAL que els d'INFANTIL llegiran el divendres a l'ofrena.




martes, 11 de mayo de 2010

TREBALLS DIA DEL LLIBRE

Bé amics i amigues, com ja sabeu per a la festa del Dia del llibre, tota l'escola va realitzar un gran nombre de treballs entorn a les diferents formes d'expressió i escriptura del llenguatge: contes, descripcions, monòles o anuncis publicitaris ens acompanyen des del dia de la celebració (que per cert han donat a l'escola prefabricada un entorn més agradable), jornada en que també es va fer la presentació oficial del nº1 de la revista LLIG-ME que tan gran i tan bona acollida ha tingut amb una "tirada" inicial de 600 exemplars.

Ací vos deixe unes fotos de l'acte i també podeu arribar a tots els treballs realitzats per mitjà de l'enllaç que pose a continuació: FESTA DEL DIA DEL LLIBRE


sábado, 1 de mayo de 2010

ÈXIT A LA CELEBRACIÓ DEL DIA DEL LLIBRE

El passat 29 d'abril vam celebrar el dia del llibre a l'escola amb una exposició per part de totes les aules i nivells. Des d'infantil fins a sisé vam penjar als passadissos tot allò que havien treballat envers el dia del llibre: embarbussaments, contes, poesia, monòlegs, còmics, descripcions,... veritables obres d'art portades endavant per l'alumnat.



Per a concloure l'acte es va fer la presentació oficial del número 1 de la Revista Llig-me en el seu format imprès i es va facilitar un exemplar per a cada alumne de l'escola.

Va ser una gran festa, animada, senzilla i molt participativa.