lunes, 19 de abril de 2010

JA ESTÀ ACÍ LA REVISTA Nº 1

Bé, malgrat en versió impresa la tindrem a final de setmana, ja podem vore com quedarà la revista LLIG-ME en el seu nº 1.

Moltes col·laboracions, gran nombre de participants i hores de feina han permès que aquesta revista arribe als nostres ulls ara i a les nostres man d'ací uns dies (malgrat tan sols serà en color la portada).

Gràcies a tots i totes: alumnat, mestres, pares i mares i d'altres col·laboradors/ores que heu fet possible aquesta revista i esperem que en seguisquen moltes més.

També moltes, moltes, moltes gràcies a CLARA per la portada tan xula que ens ha fet.

domingo, 18 de abril de 2010

ENS HEM TRASLLADAT!

Doncs sí, al llarg del mes de març hem estat encaixant "tota l'escola" per a fer el trasllat a les vacances de Pasqua i el 13 d'abril ja vam començar les classes a la nova escola prefabricada que ens han muntat per l'ocasió.
Ha sigut, aquesta primera setmana, uns dies per a situar-nos i organitzar-nos als nous espais però enseguida ens hem acostumat a les noves rutines i a la nova ubicació d'aules. Malgrat encara falten alguns detalls, segur que tot anirà endavant. Aquesta serà la nostra escola els propers 18 mesos.

Abans de Pasqua a l'escola vam gaudir d'un parell d'activitats que no ens va donar temps a penjar a la web de la revista. Les podeu vore en els següents enllaços. Es tracta de: